Herhalingscursus Reanimatie en AED

 

Het accent van deze herhalingscursus ligt op het oefenen van jouw vaardigheden. De cursus staat in het teken van handelingen. Kun je deze nog correct uitvoeren? Onder begeleiding van een instructeur ga je aan de slag. Aan het einde van de herhalingscursus beheers je weer alle competenties, zodat je een ander kunt helpen. Want door jouw reanimatievaardigheden te herhalen verbeter je niet alleen je vaardigheden, maar ook je reactiesnelheid. Hiermee maak je het verschil in een levensbedreigende situatie.

Wanneer mag je deelnemen aan de herhalingscursus?
Je kunt deelnemen aan de herhalingscursus als je een certificaat Cursus Reanimatie & AED hebt dat nog geldig is op de dag van de herhalingscursus (2 jaar geldig). Het certificaat zal op de dag van de cursus getoond moeten worden.

Is je certificaat ouder dan 2 jaar? Laat dit weten aan Nicole Hoen (nicole.hoen@rondompodotherapeuten.nl) dan gaan we bij genoeg animo een volledige cursus inplannen. 

Let op: er kunnen maar max 8 personen deelnemen aan deze cursus. Mocht er veel animo zijn, dan plannen we een extra cursus op 17 april.

17:30 uur inloop/ eten
18:00 uur start van de cursus
20:30 uur einde

 

Woensdag 3 april  
om 18:00 uur bij RondOm Podotherapeuten,
Hooge Zijde 17, Eindhoven

Statusbericht

Dit evenement is gesloten voor nieuwe inzendingen.