Kenniscarrousel

Vanavond hebben we verschillende onderwerpen op het programma staan:

 1. Manuele therapie: 
  Blokkades in voetgewrichten kunnen klachten veroorzaken of in stand houden. Tevens heeft dit vaak ook een invloed op de mogelijke correcties voor je zoolconcept. Het opsporen oplossen van deze blokkades is een belangrijke aanvulling op je behandelplan.
 2. Dry Needling
  Door constant verkeerd gebruik van een spier kunnen er in de spierbuik microscopische verklevingen ontstaan waardoor er grotere spanning op de spierbuik ontstaat. Hierdoor wordt het herstelproces van bepaalde pathologiën beïnvloedt. Door het aanprikken van deze zones met een naald wordt het herstelproces weer geactiveerd en de functie van de spier verbeterd.
 3. Braces
  Als podotherapeut kom je in de praktijk regelmatig indicaties tegen waar een brace een goede aanvulling is op je behandelplan. Tot op heden moesten podotherapeuten patiënten dan doorverwijzen naar een sportwinkel of een webshop, maar vanaf nu kan je deze niet alleen adviseren, maar ook zelf leveren! Er zijn veel verschillende braces op de markt voor diverse toepassingen en het is belangrijk als je braces gaat leveren om daar het fijne van te weten.
 4. EXO-L
  Voor mensen die vaak de enkel verzwikken bieden we al een tijdje de EXO-L brace aan. Lukas legt je uit hoe deze aangemeten wordt en wat de voordelen zijn van deze brace.

17:30 uur Eten

18:00 uur Start 

21:00 uur Einde 

Maandag 21 november 
om 18:00 uur bij RondOm Podotherapeuten, Hooge Zijde 17
Eindhoven

Statusbericht

Dit evenement is gesloten voor nieuwe inzendingen.