Teamweekend 2024: Club zot!

Het is weer zover! We gaan dit jaar weer met het hele team een weekend weg. En geloof ons… dit wordt het allerleukste, ‘zotste’ teamuitje van het jaar dat je niet wilt missen! We hebben besloten om het dit jaar lekker dicht bij huis te houden en onze zuiderburen te begroeten. Ja, je leest het goed, we gaan naar De Haan in België! Verwacht een weekend vol plezier, avontuur, zotte tijden en gezelligheid.

Samen gaan we de omgeving verkennen, genieten van de lokale cultuur en vooral veel lol hebben. We zullen verblijven in gezellige 8-persoonshuisjes, waarbij je zelf kunt aangeven met wie je graag in een huisje wilt zitten. Daarnaast zullen we voor het gemak bussen regelen met 4 opstapplaatsen: Deventer, Eindhoven, Leusden en Sittard. Maar natuurlijk kun je ook met eigen vervoer komen als dat je voorkeur heeft.

Dus… dit gekke weekend wil je toch niet missen? Laat het ons weten of je erbij bent en schrijf je in via het inschrijfformulier. We kijken er enorm naar uit om samen met jullie een onvergetelijk weekend te beleven!

Let op aanmelden kan tot 15 mei 2024!

De Haan, België

20 - 22 september 2024

club zot 2

Evenement Informatie
Teamweekend 2024: Club zot!
Jouw gegevens
Ga je mee op teamweekend?
Wat is jouw opstapplaats voor de bus?
Vragen of opmerkingen