Toepassen braces door de podotherapeut

Als podotherapeut kom  je in de praktijk vast regelmatig indicaties tegen waar een brace een goede aanvulling is op je behandelplan. Tot op heden moesten podotherapeuten patiënten dan doorverwijzen naar een sportwinkel of een webshop, maar vanaf nu kan je deze niet alleen adviseren, maar ook zelf leveren! Het grote voordeel is dat de patiënt direct goed geadviseerd en geholpen wordt en niet zelf het internet moet gaan afstruinen of doorgestuurd moet worden!

Er zijn veel verschillende braces op de markt voor diverse toepassingen en het is belangrijk als je braces gaat leveren om daar het fijne van te weten. Daarom organiseren we een informatieavond voor geïnteresseerde.

Op deze avond gaan, twee podotherapeuten en een fysiotherapeut,  aan de hand van een tal van indicaties en casussen uitleggen welke braces geschikt zijn, zodat de podotherapeut die braces gaat aanbieden echt beslagen ten ijs kan komen.

Programma:
18.00 uur ontvangst met een broodje
18.30 uur intro; wanneer zet je nou een brace in?
19.00 uur braces per gewricht20.00 uur korte pauze
20.15 uur braces per gewricht
21.00 uur afsluiten

Schrijf je HIER in voor deze leuke, praktische en interactieve avond! Wij kijken er enorm naar uit om jullie te ontvangen op onze locatie, Hooge Zijde 17, in Eindhoven!

Woensdag 19 april
om 18.00  uur bij Allesvoordepodotherapeut
Hooge Zijde 17, Eindhoven