Toepassen braces door podotherapeut

Als podotherapeut kom je in de praktijk vast regelmatig indicaties tegen waar een brace een goede aanvulling is op je behandelplan. Tot op heden moesten podotherapeuten patiënten dan doorverwijzen naar een sportwinkel of een webshop, maar vanaf nu kan je deze niet alleen adviseren, maar ook zelf leveren! Het grote voordeel is dat de patiënt direct goed geadviseerd en geholpen wordt en niet zelf het internet moet gaan afstruinen of doorgestuurd moet worden!

Er zijn veel verschillende braces op de markt voor diverse toepassingen en het is belangrijk als je braces gaat leveren om daar het fijne van te weten. Daarom organiseren we een informatieavond voor geïnteresseerde.

Op deze avond gaan, twee podotherapeuten en een fysiotherapeut, aan de hand van een tal van indicaties en casussen uitleggen welke braces geschikt zijn, zodat de podotherapeut die braces gaat aanbieden echt beslagen ten ijs kan komen.

Programma:

18.00 uur ontvangst met een broodje

18.30 uur intro; wanneer zet je nou een brace in?

19.00 uur braces per gewricht

20.00 uur korte pauze

20.15 uur braces per gewricht

21.00 uur afsluiten

 

Schrijf je HIER  in voor deze leuke, praktische en interactieve avond, er is (coronaproof) plek voor 35 deelnemers! Wij kijken er enorm naar uit om jullie te ontvangen op onze locatie, Hooge Zijde 17, in Eindhoven!

Woensdag 6 oktober
om 18.00  uur bij Allesvoordepodotherapeut
Hooge Zijde 17, Eindhoven