Webinar: wondzorg bij de diabetische voet

Op donderdag 3 december is het weer tijd voor een digitaal LIVE webinar! Dit keer over wondzorg bij de diabetische voet. Deze kun je op de praktijk, aan de keukentafel of op de bank volgen, wat jij zelf wilt. Ideaal dus!

Onze nieuwe richtlijn
Onze diabetespodotherapeuten hebben samen met Erlgard van Kol een richtlijn ontwikkeld. Deze richtlijn helpt je om de juiste (product-)keuzes te maken wat betreft wondzorg bij patiënten met een diabetische voetwond.

Tijdens dit webinar introduceren we de richtlijn en krijgen jullie meer uitleg over de genoemde wondverzorgingsproducten.
 

Met welke informatie op zak ga je de praktijk in?
Aan het einde van dit webinar ken je de belangrijkste eigenschappen én aandachtspunten van de genoemde wondverbanden. Vooral over de toepassing bij diabetische voetwonden. Je kan producten herkennen die gebruikt worden en een gepast voorstel doen aan medebehandelaars. Tevens weet je waar je op moet letten bij het gebruik, waardoor je kan bijdragen aan de kwaliteit van zorg voor je patiënt.

 

We kijken ernaar uit om je digitaal te ontmoeten!
 

Erlgard van Kol
Erlgard van Kol is werkzaam als Support Manager Wound Care. Zij is als voormalig verpleegkundige en gezondheidswetenschapper ruim 13 jaar werkzaam voor Essity als inhoudelijk expert op het gebied van wondverzorging. Daarnaast is zij onder andere gastdocent aan de opleiding Diabetespodotherapie.

 

  • Webinar: Wondzorg bij de diabetische voet
  • Datum: 3 december 2020
  • Tijd: 17:00 – 18:30 uur
  • Webinarlink: Wordt na aanmelding gedeeld

Donderdag 3 december

17:00 - 18.30 uur

Statusbericht

Dit evenement is gesloten voor nieuwe inzendingen.