Wondbehandeling

Sta jij als podotherapeut weleens voor een uitdaging bij de behandeling van diabetische voetwonden? Benieuwd naar de verschillende soorten ulcera en hoe je het beste kunt handelen? Of twijfel je over de richtlijnen en het juiste moment voor debridement? En welk verbandmiddel zou de beste keuze zijn? Kortom, ben je op zoek naar concrete antwoorden en praktische tips? Dan is deze scholingsavond met Bregje dé kans om je wondzorgvaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

Stap samen met Bregje in de fascinerende wereld van eerste hulp bij voetwonden in de praktijk. Laat je meeslepen door haar expertise terwijl ze de verschillende soorten ulcera belicht en de juiste aanpak onthult. Leer de richtlijnen te begrijpen en ontdek de beste strategieën voor debridement, met inzichten over hoever je kunt gaan zonder risico's te nemen. Ontdek ook hoe je het optimale verbandmiddel kiest dat de genezing bevordert en de patiënt het meeste comfort biedt. En niet te vergeten, leer meer over het vervolgtraject en hoe je het verdere verloop van de behandeling effectief kunt beheren.

Deze scholingsavond is dé gelegenheid om jouw vaardigheden op het gebied van wondzorg te versterken en vertrouwen op te bouwen in de praktijk. Bregje deelt haar expertise, ervaring en waardevolle tips, zodat jij met meer zekerheid en kennis de uitdagingen van diabetische voetwonden tegemoet kunt treden.

 

17:30 uur Eten

18:00 uur Start 

21:00 uur Einde 

 

Donderdag 18 april  
om 18:00 uur bij RondOm Podotherapeuten,
't Koendert 8 - Leusden

Statusbericht

Dit evenement is gesloten voor nieuwe inzendingen.