Gezondheidscentrum Poortugaal

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Poortugaal aan de Waalstraat 8 d in Poortugaal. Gezondheidscentrum Poortugaal is gelegen in het centrum.

Binnen Gezondheidscentrum Poortugaal werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Info wachtruimte

U mag direct plaatsnemen in de wachtkamer op de 2e verdieping en u hoeft zich niet te melden. De wachtkamer wordt gedeeld met meerdere disciplines, zoals: logopedie, dieetheek, thuiszorg. De praktijkruimte van onze podotherapeut is bij binnenkomst rechts van de wachtkamer, de podotherapeut haalt u op. 

Parkeren

U kunt gratis parkeren rondom het gezondheidscentrum. 

locatie poortugaal

Adres

Waalstraat 8 d 
3171 BD Poortugaal
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Poortugaal

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak