Gezondheidscentrum Brandepoort, Geertruidenberg

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van GHC Brandepoort aan Walgang 97 in Geertruidenberg. Binnen GHC Brandepoort werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg. 

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Geertruidenberg.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, bushalte Stationsweg, bevindt zich op 1 minuut lopen van de praktijk.

Info wachtruimte

U kunt plaatsnemen in de wachtruimte op de tweede verdieping. U hoeft zich nergens te melden, de podotherapeut komt u halen als u aan de beurt bent.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor de praktijk.

GHC Brandepoort Geertruidenberg

Adres

Walgang 97
4931 DH | Geertruidenberg
088 118 0500
Plan zelf een afspraak in

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Brandepoort, Geertruidenberg

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak