Gezondheidscentrum Leven, Gorinchem

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Leven in het appartementencomplex aan het Spoel 3 in Gorinchem. Om bij de praktijk te komen moet u naar de linker zijkant van het complex gaan (als u recht voor het complex staat), daar kunt u naar binnen (bij nummer 3). Bij de ingang binnen ziet u een bord staan met gezondheidscentrum Leven.

Binnen Gezondheidscentrum Leven werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Evenementenhal Griendweg, bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Via de hoofdingang loopt u naar binnen en ziet u voor zich de balie van de mondhygiëniste. De wachtkamer bevindt zich hierbij. U hoeft zich niet te melden en mag hier plaatsnemen. De podotherapeut komt u ophalen zodra u aan de beurt bent.

Parkeren

U kunt gratis parkeren bij winkelcentrum Hoog Dalem, dat zich naast de locatie bevindt.

Gezondheidscentrum Leven

Adres

Het Spoel 3
4208 DC | Gorinchem

088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Leven, Gorinchem

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak