Gezondheidscentrum Den Papendiek, Groenlo

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Den Papendiek aan de Buitenschans 36 in Groenlo. Binnen Gezondheidscentrum Den Papendiek werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Groenlo.

Meer informatie

Info wachtruimte

De wachtkamer kunt u vinden rechts achterin in het gezondheidscentrum op de begane grond. Hier kunt u plaatsnemen, de podotherapeut komt u ophalen zodra u aan de beurt bent.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van ons gezondheidscentrum.

Gezondheidscentrum Den Papendiek, Groenlo

Adres

Buitenschans 36
7141 EL | Groenlo

088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Den Papendiek, Groenlo

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak