Gezondheidscentrum De Bouwmeester, Haaksbergen

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum De Bouwmeester aan de Bouwmeester 8b in Haaksbergen. Binnen Gezondheidscentrum De Bouwmeester werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Haaksbergen.

Meer informatie

Info wachtruimte

De wachtkamer bevindt zich achterin het gezondheidscentrum, in de centrale hal. Hier kunt u plaatsnemen, de podotherapeut komt u ophalen zodra u aan de beurt bent.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein bij het gezondheidscentrum.

Gezondheidscentrum De Bouwmeester, Haaksbergen

Adres

Bouwmeester 8b
7481 LP | Haaksbergen
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum De Bouwmeester, Haaksbergen

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak