Gezondheidscentrum Harderwijk, Harderwijk

RondOm is gevestigd in Gezondheidscentrum Harderwijk. In dit centrum wordt met elkaar gewerkt aan uw gezondheid. Men wil de voordelen van kleinschaligheid en vertrouwde zorgverleners behouden. Maar ook zoekt het centrum brede samenwerking met veel disciplines, die voor een toekomstbestendige zorg zo belangrijk is. Het centrum ziet het als uitdaging om het belang van cliënt/patiënt hierin echt centraal te stellen. De samenwerking zal geleidelijk worden uitgebreid. Op dit moment zijn de volgende disciplines werkzaam in het centrum: huisarts, fysiotherapeuten, verloskundigen, thuiszorg, psycholoog, logopedist, diëtisten, ergotherapeut en een orthopedagoog. 

Ter info: De behandelkamer van de podotherapeut is beneden in het gezondheidscentrum. Vanaf de ingang, de hal in en dan rechts. U kunt plaatsnemen op de stoelen rechts in de gang.  

Info wachtruimte

De behandelkamer van de podotherapeut is beneden in het gezondheidscentrum. Vanaf de ingang, de hal in en dan rechts. U kunt plaatsnemen op de stoelen rechts in de gang.  

Ghc Harderwijk, Harderwijk

Adres

Johanniterlaan 3
3841 DS Harderwijk

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Harderwijk, Harderwijk

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak