Hellevoetsluis

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Huisartsenpraktijk Het Anker. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Martin Luther Kinglaan 1

3223 GG Hellevoetsluis

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Huisartsenpraktijk Helius MC. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Schelpenpad 2B
3225 BZ Hellevoetsluis

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van De Struyten Medisch Centrum. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

 

Kinderinloopspreekuur

Podotherapeut Michelle Staelens | i.s.m. FysioHellevoet

Iedere eerste dinsdag van de maand 17:00-18:00
Door de situatie rondom het coronavirus gaat het kinderspreekuur in de Struyten Medisch Centrum (tijdelijk) niet door. Als het spreekuur weer wordt opgepakt, zullen wij dit hier melden.

Meer info kinderinloopspreekuur

Adres

Woordbouwerplein 1
3224 XL Hellevoetsluis

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

experts

Zorginhoudelijk Directeur, Podotherapeut, Sportpodotherapeut, MSU Echografist, Dry Needling
Podotherapeut, Regiomanager

Maak een afspraak in regio Hellevoetsluis

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

maak een afspraak