Hilversum

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Gezondheidscentrum Artsenij. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Rembrandtlaan 31
1213 BE Hilversum

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Medisch Centrum Liebergen. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Anthony Fokkerweg 80b
1223 NG Hilversum

088 118 0500
Nu geopend: 08:00–17:00

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Huisartsenpraktijk De Vaart. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Vaartweg 163B
1217 SP Hilversum

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Medisch Centrum de Eedenburgh, In dit centrum werken veel disciplines samen voor een optimaal resultaat voor de patiënt. De volgende disciplines zijn hier werkzaam: huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapie en manuele therapie, consultatiebureau, verloskundige praktijk, seksuoloog, tandartspraktijk, diëtist, kinder- en jeugdpsychotherapie praktijk, fitness met individuele begeleiding, arbeidsreïntegratie, personal coaching, zwangerschapscoaching vaccinatie en reizigersadvies.

Adres

Frederik van Eedenlaan 13
1215 EK  Hilversum

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Woondienstencentrum Lopes Dias dat centraal gelegen is in Hilversum Noord. Het centrum is het bruisend hart in de wijk met tal van voorzieningen onder één dak. In Lopes Dias kunt u naast podotherapie terecht bij onder andere kinderopvang, een bibliotheek, een huisartsenpraktijk, een kapper, een fysiotherapeut en een jongerencentrum. In de centrale ontmoetingsruimte kunt u gezellig een kopje koffie drinken en is er ruimte voor cursussen of andere activiteiten. Daarnaast is het centrum de basis van een professioneel Thuiszorgteam en zijn er zorgappartementen voor ouderen gerealiseerd. 

Adres

Lopes Diaslaan 115
1222 VC Hilversum

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm is gevestigd in Medisch Centrum Dudok Park. Binnen dit centrum zijn naast podotherapie ook andere disciplines werkzaam zoals een huisartsenpraktijk, apotheek, tandartsenpraktijk, verloskundigenpraktijk, bedrijfsarts, oefentherapie, diëtistenpraktijk en compressiezorg.

Adres

Hoge Naarderweg 3B
1217 AB Hilversum

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

experts

Podotherapeut, MSU Echografist, Dry Needling, Atletiekexpert
Podotherapeut, Functioneel beheerder, Bedrijfspodotherapeut, Bewegingswetenschapper (MSc)
Podotherapeut, Podomanueel therapeut
Podotherapeut

Maak een afspraak in regio Hilversum

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

maak een afspraak