Gezondheidscentrum Hoef en Haag

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Gezondheidscentrum Hoef en Haag aan de Bastionstraat 21 in Hoef en Haag. Dit Gezondheidscentrum is gelegen in de wijk Hoef en Haag

Binnen Gezondheidscentrum Hoef en Haag werkt RondOm Podotherapeuten samen met de huisartsen en assistentes. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Hagensteinsestraat Hoef en Haag, bevindt zich op nog geen 4 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Bij binnenkomst mag u direct plaatsnemen in de wachtkamer op de begane grond. U hoeft zich niet te melden, de podotherapeut zal u ophalen.

Parkeren

U kunt deels met en deels zonder parkeerschijf parkeren voor het gezondheidscentrum. Mocht hier niet genoeg plek zijn, kunt u parkeren om de hoek bij de supermarkt.

Gezondheidscentrum Hoef en Haag

Adres

Bastionstraat 21
4125 TV Hoef en Haag
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Hoef en Haag

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak