Houten

In dit centrum zijn verschillende disciplines vertegenwoordigd. Er wordt nauw samengewerkt door drie huisartsenpraktijken, apotheek, (kinder)fysiotherapie, psychologie, Indigo/GGZ, diëtist, podotherapie, orthopedagogiek, Rivas zorggroep (wijkverpleging) en Saltro (bloedafname en diagnostiek) De intensieve samenwerking tussen de zorgverleners leidt tot soepele doorverwijzing, snellere behandeling en betere zorgverlening. Daarnaast hebben we afspraken met andere Medische Centra in Houten en Schalkwijk.

Adres

Sandelhout 1
3991 PZ Houten

Spreekuur tot 20:00!

088-1180500

In Medisch Centrum Hofspoor werken huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, dietisten, psychologen, wijkverpleging, kinder- en jeugdpsychologen, ergotherapie, podotherapie en verloskundigen met elkaar samen. In Medisch Centrum Hofspoor is ook het Diagnostisch Centrum Houten gevestigd: een samenwerking van de Stichting Houtense Huisartsen, SALTRO en het St. Antonius Ziekenhuis. U kunt hier op verwijzing van uw huisarts onder andere terecht voor bloedafname, longfunctieonderzoek en fundusfotografie.

Adres

Hofspoor 4
3994 VZ Houten

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

experts

Podotherapeut, Diabetespodotherapeut
Podotherapeut, Sportpodotherapeut, Dry Needling
Podotherapeut, MSU Echografist
Podotherapeut

Maak een afspraak in regio Houten

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

maak een afspraak