Gezondheidscentrum Wijngracht, Kerkrade

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Wijngracht aan de Wijngracht 64 in Kerkrade. Deze praktijk is gelegen in het centrum van Kerkrade.

Binnen Gezondheidscentrum Wijngracht werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

 

Medisch pedicure nodig?

Op deze locatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Medisch pedicures van ZorgSamen Pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Kerkrade.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte Kerkrade, bevindt zich op 1 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Wanneer u binnenkomt in het gezondheidscentrum ziet u direct een grote tafel. Neem hier plaats. De podotherapeut komt u ophalen.

Parkeren

U kunt gratis parkeren achter het gebouw.

sdf

Adres

Wijngracht 64
6461 AL Kerkrade
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Wijngracht, Kerkrade

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak