De Leerdamsche Huisartsenpraktijk Wouters, Leerdam

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen De Leerdamsche Huisartsenpraktijk Woutersaan de Lingesteynplantsoen 2a in Leerdam.
Binnen
De Leerdamsche Huisartsenpraktijk Wouters werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Bushalte Lingesteyn, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Wanneer u binnenkomt kunt u bij de hoofdingang meteen naar links via de trappen of lift naar de 1e verdieping van het pand. U hoeft zich dus niet te melden bij de balie op de begane grond. De wachtkamer van RondOm Podotherapeuten is op de 1e verdieping meteen links. Deze wachtkamer wordt ook gedeeld met Huisartsen Wouters. U mag direct plaatsnemen in de wachtkamer, de podotherapeut zal u ophalen.

Bijzonderheden

Op de begaande grond zit Linge polikliniek, een apotheek en een andere podotherapeut.

Parkeren

Gratis parkeerplekken bevinden zich naast het gezondheidscentrum.

leerdam oost

Adres

Lingesteynplantsoen 2 A
4141 GH | Leerdam
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij De Leerdamsche Huisartsenpraktijk Wouters, Leerdam

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak