Medisch Centrum, Liempde

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Medisch Centrum Liempde aan de Nieuwstraat 8 in Liempde. Deze prakrijk is gelegen in de wijk Liempde. Binnen Medisch Centrum Liempde werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

 

ZorgSamen Pedicures

Bent u op zoek naar een medisch pedicure? RondOm Podotherapeuten werkt binnen deze praktijklocaties samen met de medisch pedicures van ZorgSamen Pedicures.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Nieuwstraat Liempde, bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Via de hoofdingang loopt u naar binnen. Neem de eerste deur links en ga via de trap naar de eerste verdieping. Aan het einde van de gang bevindt zich de wachtkamer. U kunt in de wachtruimte plaatsnemen, de podotherapeut komt u halen als u aan de beurt bent.

Bijzonderheden

Buiten aan de linkerzijde van het centrum bevindt zich de lift.

Parkeren

Gratis parkeren aan de voorzijde van dit centrum

Liempde

Adres

Nieuwstraat 8
5298 CL Liempde 

088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Medisch Centrum, Liempde

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak