Medisch Centrum Annadal, Maastricht

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Medisch Centrum Annadal aan de Brouwersweg 100 in Maastricht. Deze praktijk is gelegen in de buurt Mariaberg. Binnen Medisch Centrum Annadal werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Maastricht.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte Regia/St. Annadal, bevindt zich op 6 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Bij binnenkomst gaat u eerste gang naar rechts. Loop deze gang in, halverwege aan uw rechterzijde bevindt zich de wachtkamer bij Smeets loopcomfort. Hier kunt u plaats nemen. De podotherapeut komt u halen.

Parkeren

U kunt betaald parkeren voor het gebouw.

Medisch Centrum Annadal

Adres

Brouwersweg 100
6216 EG | Maastricht
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Medisch Centrum Annadal, Maastricht

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak