Gezondheidscentrum de Beerze, Middelbeers

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum de Beerze aan de Doornboomstraat 34 in Middelbeers. Dit Gezondheidscentrum is gelegen in de wijk Middelbeers.

Binnen Gezondheidscentrum de Beerze werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Middelbeers.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Middelbeers Hertog Jan straat, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Om onze wachtruimte te bereiken, loopt u via de hoofdingang naar het einde van de gang. Hier gaat u vervolgens naar links, en loopt u aan het einde van de gang door de automatische deuren. Neem plaats in de wachtkamer. U hoeft zich niet te melden, de podotherapeut komt u ophalen.

Parkeren

Gratis parkeren aan de achterzijde van dit Gezondheidscentrum.

Doornboomstraat 34, Middelbeers

Adres

Doornboomstraat 34
5091 CB Middelbeers

088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum de Beerze, Middelbeers

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak