Helius Medisch Centrum, Middelharnis

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Helius Medisch Centrum aan de Langeweg 54 in Middelharnis. Helius Medisch Centrum is gelegen in Middelharnis Centrum.

Binnen
Helius Medisch Centrum werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte Zuid Sommelsdijk, bevindt zich op 7 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Wanneer u binnenkomt kunt u direct plaatsnemen in de wachtkamer op de 1e verdieping en hoeft u zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen. Het medisch centrum heeft een aparte ingang voorin het gebouw waar de huisartsen zijn gevestigd. Aan de rechterkant van het medisch centrum zit een oranje deur (naast het kinderdagverblijf) waar u naar binnen kunt.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het eigen terrein van het centrum.

middelharnis

Adres

Langeweg 54
3241 KA  | Middelharnis
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Helius Medisch Centrum, Middelharnis

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak