Schoenadvies door de podotherapeut

De juiste wandelschoenen

Als kennispartner van de Nationale Diabetes Challenge willen wij je wandelgroep erop attenderen dat het heel belangrijk is om op de juiste schoenen te lopen. Dit kan namelijk wonden en andere voetproblemen voorkomen. Daarom geven onze podotherapeuten graag aan schoenadvies tijdens een groepswandeling!
 

Geef je wandelgroep nu op!

‘’Welke (wandel)schoen past het beste bij mijn voet? Waar moet ik op letten bij het kopen van nieuwe schoenen?’’ Wanneer je een podotherapeut van RondOm uitnodigt voor een groepswandeling, zal hij of zij je groep hierover adviseren. De podotherapeut zal de huidige wandelschoenen van de deelnemers bekijken en hen adviseren waar ze op moeten letten bij het kopen van een eventueel nieuw paar. Tevens kan er advies gegeven worden over het type sokken of de wijze van het veteren van de schoenen. Afhankelijk van hoeveel tijd er is, kan de podotherapeut ook voetscreenings uitvoeren of een korte workshop rondom zelfzorg geven.


Zit er nog geen podotherapeut in je organisatie of centrum en heeft je wandelgroep interesse in een schoenadvies? Laat je gegevens achter in het formulier en wij nemen contact met je op.

Uw gegevens