Nieuwe locatie in Boekelo

Vanaf 14 september zijn we officieel gestart met een nieuwe praktijklocatie in Boekelo. De locatie bevindt zich in Fysiotherapiepraktijk Tieberink. Met deze nieuwe vestiging is RondOm nog beter bereikbaar voor het verlenen van podotherapeutische zorg in uw regio.

Podotherapeut in Boekelo

De podotherapeut die op de woensdagen in Boekelo aan de slag gaat is: Sven Weerkamp. Hij heeft ontzettend veel zin om in zijn woonomgeving te starten. 

Wat kan Sven voorkomen?

Een podotherapeut is gespecialiseerd in voetklachten en daaraan gerelateerde aandoeningen. Naast verhelpen van klachten kan de podotherapeut ook voorkomen dat u problemen krijgt. Het unieke is dat zij altijd op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Tijdens het onderzoek wordt gekeken naar de stand van het lichaam, de bewegelijkheid, het looppatroon. Daarbij worden, naast de kennis en ervaring van de podotherapeut, ook de nieuwste technieken, zoals hightech loopanalyse en drukmeetapparatuur ingezet. Aan de hand van de verkregen gegevens, wordt er door de podotherapeut een behandeling voorgesteld, welke na overleg met de patiënt, kan worden gestart. Iedereen, waaronder reuma- en diabetespatiënten, sporters en kinderen, kan bij de podotherapeut terecht voor het voorkomen en behandelen van klachten.

SVEN WEERKAMP

 

 

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.