Onze Lotte Haverkorn start nieuwe locatie in Almelo

RondOm Podotherapeuten heeft sinds 1 oktober 2018 een nieuwe vestiging in Almelo. Deze locatie is gevestigd binnen fitness club: Anytime Fitness, tegenover het centraal station (Wierdensestraat 55a). Voor ons een logische stap aangezien wij nog geen praktijk in Almelo hebben. Op deze manier zijn wij nog beter bereikbaar voor het verlenen van podotherapeutische zorg in Almelo en omstreken.

Onze podotherapeut

De podotherapeut die werkzaam zal zijn binnen de nieuwe locatie van RondOm Podotherapeuten is Lotte Haverkorn. ‘’Inmiddels ben ik vijf jaar werkzaam als podotherapeut en vind ik het een uitdaging dat ik per oktober een locatie in mijn eigen stad start.’’, vertelt ze. De liefde voor het vak heeft zij opgedaan in haar vroege jeugd. Lotte: ‘’Mijn opa is orthopedisch schoenmaker geweest en ik keek vroeger altijd met hem mee. Toentertijd miste ik het patiëntencontact en het biomechanisch denken, vandaar dat ik de opleiding tot podotherapeut heb gedaan.’’ Ze heeft een duidelijk doel voor ogen: mensen met pijnklachten te helpen en weer beweeglijk te laten zijn.

Wat kan Lotte voorkomen?

Een podotherapeut, zoals Lotte, is gespecialiseerd in voetklachten en daaraan gerelateerde aandoeningen. Naast verhelpen van klachten kan de podotherapeut ook voorkomen dat u problemen krijgt. Het unieke is dat zij altijd op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Tijdens het onderzoek wordt gekeken naar de stand van het lichaam, de bewegelijkheid, het looppatroon en daarbij worden naast de kennis en ervaring van de podotherapeut ook de nieuwste technieken, zoals hightech loopanalyse en drukmeetapparatuur ingezet. Aan de hand van de verkregen gegevens, wordt er door de podotherapeut een behandeling voorgesteld, welke na overleg met de patiënt, kan worden gestart.

lotte

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.