RondOm Podotherapeuten, Olst

RondOm Podotherapeuten is gevestigd aan Jan Schamhartstraat 5 in Olst. RondOm Podotherapeuten is gelegen in het centrum van Olst. RondOm Podotherapeuten werkt samen met verschillende disciplines en zo bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

 

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Olst. 

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, bushalte Centrum, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Als u bij binnenkomst de trap op gaat bevindt de wachtkamer zich links achterin. U kunt direct plaatsnemen en hoeft zich niet te melden. De podotherapeut komt u ophalen. 

Bijzonderheden

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaatsen rondom de praktijk.

RondOm Podotherapeuten, Olst

Adres

Jan Schamhartstraat 5
8121 CM Olst
088 118 0500
Plan zelf een afspraak in

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij RondOm Podotherapeuten, Olst

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak