Oud-Beijerland

Het Centrum Arbeid & Gezondheid is een verzameling van bedrijven die samenwerken vanuit 1 locatie aan uw vragen aangaande verzuim, re-integratie en arbeidsomstandigheden. Een sterke betrokkenheid, hoge kwaliteit en professionaliteit, snelle beschikbaarheid en bereikbaarheid en werken aan schadelastbeperking zijn peilers waarop het het centrum rust. Naast podotherapeuten zijn ook andere zorgverleners werkzaam in dit centrum zoals fysiotherapeuten, arbeidsdienstverlening etc.

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Medisch Centrum Molenaar. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandelt worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

experts

Podotherapeut
Podotherapeut, MSU Echografist, Hoofd Afdeling Professionele Ontwikkeling
Podotherapeut, MSU Echografist

Maak een afspraak in deze regio

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500