Gezondheidscentrum Ackerswoude, Pijnacker

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Ackerswoude aan de Blauwe Kiekendieflande 8 in Pijnacker. Gezondheidscentrum Ackerswoude is gelegen in de wijk Ackerswoude.

Binnen Gezondheidscentrum Ackerswoude werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Pijnacker. 

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Station Pijnacker Centrum, bevindt zich op 7 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

De wachtkamer kunt u vinden op de eerste verdieping van Gezondheidscentrum Ackerswoude. U hoeft uzelf niet te melden en mag meteen plaatsnemen in de wachtkamer. De wachtkamer wordt gedeeld met meerdere disciplines, zoals: huisartsen en fysiotherapie.

Parkeren

Gratis parkeren aan de voorzijde van dit gezondheidscentrum.

Gezondheidscentrum Ackerswoude

Adres

Blauwe Kiekendieflande 8
2641 MM | Pijnacker
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Ackerswoude, Pijnacker

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak