Zorgpalet Rembrandt, Roelofarendsveen

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Zorgpalet Rembrandt aan de Rembrandt van Rijnsingel 37 in Roelofarendsveen. Zorgpalet Rembrandt is gelegen in Burgemeesterswijk.

Binnen Zorgpalet Rembrandt werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Bushalte Rembrandt van Rijnsingel, bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Wanneer u het gebouw binnenkomt gaat u de trap op naar de eerste etage. Vervolgens gaat u links de gang in en dan is het de eerste deur aan de linkerkant van de gang. Hier bevindt zich de wachtruimte. U mag hier direct plaatsnemen in de wachtkamer en u hoeft zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor de praktijklocatie.

Zorgpalet.jpg

Adres

Rembrandt van Rijnsingel 37
2371 RB | Roelofarendsveen
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Zorgpalet Rembrandt, Roelofarendsveen

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak