Gezondheidsplein Kalsdonk, Roosendaal

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidsplein Kalsdonk aan het Heilig Hartplein 28 in Roosendaal. Deze praktijk bevindt zich in een omgebouwde kerk en is gelegen in de wijk Kalsdonk.

Binnen Gezondheidsplein Kalsdonk werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.


Medisch pedicure nodig?

Op deze locatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Medisch pedicures van ZorgSamen Pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Roosendaal.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Bushalte Spoorstraat, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

U mag direct plaatsnemen in de wachtkamer op de begane grond en u hoeft zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen.

Bijzonderheden

Podotherapie Een Stap Vooruit is per 1 oktober 2022 overgenomen door RondOm Podotherapeuten.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor en rondom het pand.

Gezondheidsplein Kalsdonk

Adres

Heilig Hartplein 28
4702 RE Roosendaal
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidsplein Kalsdonk, Roosendaal

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak