Gezondheidscentrum Crooswijk, Rotterdam

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Crooswijk aan de Couwaelstraat 35 in Rotterdam. Het gezondheidscentrum ligt in de wijk Crooswijk.

Binnen Gezondheidscentrum Crooswijk werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Rotterdam.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, bushalte Paradijsplein, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u de gang rechtdoor volgen. Net voor de wachtruimte van de fysiotherapeut gaat u linksaf door de deur. Achterin vindt u de wachtkamer. U kunt direct plaatsnemen en hoeft uzelf niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van het gezondheidscentrum.

Gezondheidscentrum Crooswijk

Adres

Couwaelstraat 35
3034 PB | Rotterdam
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Crooswijk, Rotterdam

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak