RondOm Podotherapeuten, Schin op Geul

RondOm Podotherapeuten is te vinden in de Mauritiussingel 15 in Schin op Geul. Op deze locatie werkt RondOm Podotherapeuten samen met zorgverleners uit de regio of daarbuiten. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten. Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Enschede.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, busstation Schin op Geul, bevindt zich op 7 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Wanneer u binnenkomt kunt u links direct plaatsnemen in de wachtruimte. De wachtkamer bevindt zich op de begane grond voor de behandelkamer. De wachtkamer wordt gedeeld met de fysiotherapeut en de wijkverpleegkundige. U hoeft u zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen. zodra u aan de beurt bent.

Bijzonderheden

Onze praktijklocatie is in het gebouw van Fysiotherapie Heuvelland. 

De navigatie zal u hoogstwaarschijnlijk via de 'Mauritiussingel' naar het pand sturen. Dit is echter niet de beste route aangezien u dan nog rond het gebouw moet gaan om de ingang te betreden. U kunt beter via de 'Warande' het gebouw benaderen, dan komen de parkeerplaats en het gebouw vanzelf in zicht. De ingang is aan het Ljublianaplein; Aan de linkerzijde van het Ljubljanaplein is een ijzeren poort, waar u in het achterste gebouw naar binnen mag lopen (oude school).

Parkeren

Het makkelijkste is om op het Ljubljanaplein te parkeren.

rondom schin op geul

Adres

Mauritiussingel 15
6305 AZ | Schin op Geul
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij RondOm Podotherapeuten, Schin op Geul

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak