Paramedisch Centrum Simpelveld, Simpelveld

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Paramedisch Centrum Simpelveld aan de Kloosterstraat 63 in Simpelveld.

Binnen Paramedisch Centrum Simpelveld werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Simpelveld.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte Simpelveld, Oranjeplein, bevindt zich op 6 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

De wachtkamer bevindt zich op de 1e verdieping. Via de trap of lift gaat u naar boven. U mag plaatsnemen in de wachtkamer waar de podotherapeut u komt ophalen.

Bijzonderheden

Werkzaamheden: tussen 5 en 19 juli 2024 is de Kloosterstraat tussen Schiffelderstraat en Puntelstraat afgesloten in verband met werkzaamheden. De praktijk is bereikbaar via de straat Rodeput. 

Parkeren

Parkeren kan voor het gebouw met een parkeerkaart. Naast het klooster kunt u gratis parkeren.

Paramedisch Centrum Simpelveld, Simpelveld

Adres

Kloosterstraat 63
6369 GS Simpelveld

088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Paramedisch Centrum Simpelveld, Simpelveld

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak