Lijf & Visie, Soest

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Lijf & Visie aan de Koningsweg 4 in Soest op het industrieterrein van Soest.

Binnen Lijf & Visie werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

 

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Soest.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte Koningsweg bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Bij binnenkomst neemt u de trap of lift naar boven. Gelijk aan de rechterkant vindt u de wachtruimte. De podotherapeut haalt u op als u aan de beurt bent.

Bijzonderheden

Sportinloopspreekuur; sportpodotherapeut Tolunay

Elke dinsdag van 17:00-18:00 uur

Aanmelden kan via het telefoonnummer 088 - 1180556

Meer info

Parkeren

U kunt gratis parkeren bij het gebouw.

Lijf & Visie1.jpg

Adres

Koningsweg 4
3762 EC | Soest
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Lijf & Visie, Soest

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak