Medisch Centrum Strijen

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat 19A in het centrum van Strijen.

Binnen Medisch Centrum Strijen werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Op deze locatie is het mogelijk om LRA-behandelingen uit te voeren. 

 

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Strijen.

Meer informatie

Openbaar vervoer

Bushalte Politiebureau bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Bij binnenkomst via de hoofdingang is er halverwege de gang een trap naar boven toe gaat. Deze leidt naar de wachtruimte. U hoeft zich niet te melden en kunt gewoon plaatsnemen. De podotherapeut komt u ophalen als u aan de beurt bent.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van het gezondheidscentrum.

Medisch Centrum Strijen1.jpg

Adres

Molenstraat 19a
3291 EE| Strijen
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Medisch Centrum Strijen

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak