Kulturhus Jachtlust, Twello

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Kulturhus Jachtlust aan Jachtlustplein 11 in Twello. Binnen Kulturhus Jachtlust werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Twello.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, bushalte Beethovenlaan, bevindt zich op 6 minuten loopafstand van de praktijk.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats voor de praktijk.

Kulturhus Jachtlust_Twello

Adres

Jachtlustplein 11
7391 BW Twello
088 118 0500
Plan zelf een afspraak in

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Kulturhus Jachtlust, Twello

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak