Gezondheidscentrum Nieuw Plettenburgh, Utrecht

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Nieuw Plettenburgh aan de Rijnhuizenlaan 10 in Plettenburgh. Deze praktijk is gelegen in de buurt Nieuw Hoograven-Noord.

Binnen Gezondheidscentrum Nieuw Plettenburgh werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Utrecht.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte IJsselstein, Ewoud/Boerhaaveweg, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

De wachtruimte bevindt zich op de begane grond. U hoeft zich niet te melden en kunt plaatsnemen in de wachtruimte. De podotherapeut komt u halen wanneer u aan de beurt bent.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheden bevinden zich in de woonwijk.

Gezondheidscentrum Nieuw Plettenburgh, Utrecht

Adres

Rijnhuizenlaan 10
3523 JA Utrecht

088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Go Fysio, Utrecht

Adres

Musicallaan 151
3543 EC | Utrecht
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Nieuw Plettenburgh, Utrecht

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak