RondOm Podotherapeuten, Vaals

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van RondOm Podotherapeuten, Vaals aan de Maastrichterlaan 100 in Vaals. Deze praktijk is gelegen in het centrum van Vaals.

Binnen praktijk werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Vaals.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte Vaals, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

U mag direct plaatsnemen in de wachtkamer en u hoeft zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen.

Parkeren

U kunt betaald parkeren aan de voorkant van het gebouw.

RondOm Podotherapeuten vaals

Adres

Maastrichterlaan 100
6291 ET | Vaals
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij RondOm Podotherapeuten, Vaals

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak