Gezondheidscentrum Velp, Velp

Gezondheidscentrum Velp is gevestigd aan de Rozendaalselaan 34 in Velp. Gezondheidscentrum Velp is gelegen in de wijk Velp-Noord.

RondOm Podotherapeuten werkt samen met verschillende disciplines en zo bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

 

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Velp.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Emmastraat, bevindt zich op 7 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

De wachtkamer bevindt zich op de tweede verdieping.

Parkeren

Gratis parkeren met een blauwe kaart op de parkeerplaats van het gezondheidscentrum.

Gezondheidscentrum Velp

Adres

Rozendaalselaan 34
6881 LD | Velp
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Velp, Velp

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak