Gezondheidscentrum Vleuten Dorp, Vleuten

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen het Gezondheidscentrum Vleuten dorp aan de Dorpsplein 3 in Vleuten. Gezondheidscentrum Vleuten dorp is gelegen in het centrum van Vleuten.

Binnen het Gezondheidscentrum werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Vleuten.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde treinstation Station Vleuten, bevindt zich op 9 minuten loopafstand en de bushalte Dorpsstraat bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

De wachtruimte bevindt zich op de eerste etage. U kunt direct plaatsnemen in de wachtkamer en u hoeft zich niet te melden bij de assistente. De podotherapeut komt u halen als u aan de beurt bent.

Parkeren

Er zijn veel gratis parkeermogelijkheden naast het gezondheidscentrum.

Gezondheidscentrum Vleuten Dorp

Adres

Dorpsplein 3
3451 BK Vleuten

088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Vleuten Dorp, Vleuten

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak