Gezondheidscentrum Vleuten Dorp, Vleuten

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen het Gezondheidscentrum Vleuten dorp aan de Dorpsplein 3 in Vleuten. Gezondheidscentrum Vleuten dorp is gelegen in het centrum van Vleuten.

Binnen het Gezondheidscentrum werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde treinstation Station Vleuten, bevindt zich op 9 minuten loopafstand en de bushalte Dorpsstraat bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

De wachtruimte bevindt zich op de eerste etage. U kunt direct plaatsnemen in de wachtkamer en u hoeft zich niet te melden bij de assistente. De podotherapeut komt u halen als u aan de beurt bent.

Parkeren

Er zijn veel gratis parkeermogelijkheden naast het gezondheidscentrum.

Gezondheidscentrum Vleuten Dorp

Adres

Dorpsplein 3
3451 BK Vleuten

088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Vleuten Dorp, Vleuten

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak