Paramedisch Centrum Voerendaal

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Paramedisch Centrum Voerendaal aan de Raadhuisplein 1A in Voerendaal. Dit Paramedisch Centrum Voerendaal is gelegen in de buurt Voerendaal.

Binnen Paramedisch Centrum Voerendaal werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte Kunrade/Kunderlinde, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

De behandelkamer bevindt zich op de begaande grond (3e deur links). U mag plaatsnemen in de wachtkamer, de podotherapeut komt u ophalen..

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het parkeerplein aan de voorkant van het paramedisch centrum voor de deur. Mocht daar geen parkeerplaats beschikbaar zijn, dan kunt u het pand parkeren bij Stadhuis Voerendaal.

Paramedisch Centrum Voerendaal

Adres

Raadhuisplein 1A
6367 ED | Voerendaal
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Paramedisch Centrum Voerendaal

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak