Waalre

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Medisch Centrum Aalst. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Raadhuisstraat 6,

5582 JD Waalre, Nederland

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen Fysiotherapeutisch Centrum Beusen-Foudraine. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Nieuw adres vanaf 1 mei 2020:

Anna Paulownalaan 2
5583 BE Waalre
Nederland

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

experts

Podotherapeut, MSU Echografist
Podotherapeut, Diabetespodotherapeut, Nagelspecialist

Maak een afspraak in regio Waalre

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

maak een afspraak