Medisch Centrum Zaanzorg, Zaandam

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Medisch Centrum Zaanzorg aan de Doctor C.W.H. van Raaltenpark 3 in Zaanstad. Medisch Centrum Zaanzorg is gelegen in de Schilders- en Waddenbuurt.

Binnen Medisch Centrum Zaanzorg werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Bushalte Westerwateringtunnel, bevindt zich op 10 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

U ziet de wachtkamer direct wanneer u binnenloopt. U kunt in de wachtruimte plaatsnemen, de podotherapeut komt u halen als u aan de beurt bent.

Bijzonderheden

Vanaf april starten er wegwerkzaamheden op de A7 in Noord-Holland. De versterking van de brug bij Purmerend kan voor hinder en extra reistijd zorgen. De praktijk is wel bereikbaar. Klik hier voor meer informatie over de werkzaamheden.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het gebouw.

mc zaanzorg

Adres

Doctor C.W.H. van Raaltenpark 3,
1506 LW | Zaandam
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Medisch Centrum Zaanzorg, Zaandam

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak