Fysiomotiv, Zevenhuizen

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Fysiomotiv aan de Dorpsstraat 89 in Zevenhuizen. Onze podotherapiepraktijk ligt in de gemeente Zuidplas in het centrum van Zevenhuizen.

Binnen Fysiomotiv werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

Station: Nieuwerkerk a/d IJssel (6.6 km, 11 minuten) Bushalte: Bushalte Burg. Klinkhamerweg, Zevenhuizen, Zuid-Holland (3min)

Info wachtruimte

De praktijk is gevestigd binnen het fysiotherapeutisch centrum 'FysioMotiv'. Dit is tussen de praktijk van dokter Onderwater en de apotheek in. Bij binnenkomst kunt u meteen in de wachtruimte (op de stoelen) plaatsnemen.

Bijzonderheden

Op donderdag is het markt, houd hier rekening mee met parkeren.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor de praktijklocaties (als er geen markt is) of in de zijstraten.

rondom podotherapeuten zevenhuizen

Adres

Dorpsstraat 89
2761 AA Zevenhuizen 
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Fysiomotiv, Zevenhuizen

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak