Zoetermeer

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Fysiotherapie Aartsen. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Moeder Teresasingel 94

2719 AZ Zoetermeer

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Fysiotherapie Benthuizen. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen deze praktijk aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Dorpstraat 49

2731 AL Benthuizen

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen Gezondheidscentrum Palenstein. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Schoutenhoek 43
2722 EJ Zoetermeer
Nederland

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Meerzicht. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Uiterwaard 3I
2716 VA Zoetermeer
Nederland

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van de Leyens. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

 

Kinderinloopspreekuur

Podotherapeut Lukas Ramon | Iedere dinsdagmiddag tussen 10:00-  17:00 uur.

Meer info kinderinloopspreekuur

Adres

Hekbootkade 54
2725 AR Zoetermeer
Nederland

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

experts

Podotherapeut
Podotherapeut, Regiomanager, MSU Echografist, Kinderpodotherapeut i.o.
Podotherapeut

Maak een afspraak in regio Zoetermeer

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

maak een afspraak