Huisartsen Amersfoort Zuid, Amersfoort

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Amersfoort Zuid aan de Vermeerstraat 156 in Amersfoort. Gezondheidscentrum Amersfoort Zuid is gelegen in de Rubensstraat buurt.

Binnen Gezondheidscentrum Amersfoort Zuid werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Bushalte De Kei, bevindt zich op 17 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Als u door de schuifdeuren de ingang binnenkomt, slaat u rechtsaf. Neem de trap of lift naar de 2e verdieping. Volg hierna de wegbewijzeringsborden naar de wachtkamer. U mag direct plaatsnemen in de wachtkamer en u hoeft zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor de ingang van de praktijklocatie.

Amersfoort zuid.jpg

Adres

Vermeerstraat 156
3817 DJ | Amersfoort
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Huisartsen Amersfoort Zuid, Amersfoort

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak