Gaan & Staan Podotherapie wordt RondOm Podotherapeuten

Per 1 juli 2022 wordt Gaan & Staan Podotherapie, een podotherapie- en pedicurepraktijk met locaties in Culemborg en Nieuwegein, overgenomen door RondOm Podotherapeuten. De huidige medewerkers blijven werkzaam op de praktijklocaties, hierdoor verandert er voor de huidige patiënten niet veel.

Overname Gaan & Staan Podotherapie

‘’Na 20 jaar vol passie en enthousiasme mijn vak als podotherapeut te hebben uitgeoefend, en dit later samen met mijn team te hebben gedaan, zal ik per 1 juli 2022 mijn praktijk overdragen aan RondOm Podotherapeuten. RondOm Podotherapeuten is een organisatie die met net zoveel passie en enthousiasme wordt geleid als ik dat voor mijn praktijk al die jaren heb gedaan. We kennen elkaar al heel wat jaren, waardoor ik met een gerust hart mijn ‘stokje’ aan hen kan overdragen. Zij hebben dezelfde missie en visie als ik, en dat is goede podotherapeutische zorg leveren waarbij de patiënt centraal staat.’’, vertelt Ilse Hijnen (Gaan & Staan Podotherapie).

Huidige locaties Gaan & Staan Podotherapie

Alle huidige locaties van Gaan & Staan Podotherapie in Culemborg en Nieuwegein worden overgenomen door RondOm Podotherapeuten:

 

RondOm Podotherapeuten

RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van samenwerkende (sport)podotherapeuten, bewegingswetenschappers en podotherapeut MSU echografisten werkend over meer dan 260 locaties in Nederland. De professionals hebben een zeer breed netwerk binnen de gezondheidszorg en bundelen hun krachten om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren. ‘’Wij zijn erg trots dat we onze podotherapeutische zorg verder uit mogen breiden in regio Gelderland'’, vertelt Ellen Nuijten (RondOm Podotherapeuten)

Gaan & Staan Podotherapie wordt RondOm Podotherapeuten

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.