Podotherapie Melse wordt RondOm Podotherapeuten

Per 1 februari zet RondOm Podotherapeuten de praktijk van Podotherapie Melse, gevestigd in Gezondheidscentrum de Pastorie in Eindhoven, voort.

20 jaar lang heef Suzan Melse met Podotherapie Melse podotherapeutische zorg in Eindhoven mogen leveren. Na 23 jaar als podotherapeut en 20 jaar als eigenaresse van Podotherapie Melse, is het voor Suzan Melse tijd voor een nieuwe uitdaging en draagt ze met vertrouwen haar praktijk over aan RondOm Podotherapeuten.

 

Beste zorg
Voor Podotherapie Melse is het belangrijk dat u de beste zorg krijgt. Daarom koos Suzan Melse ervoor om door te gaan als RondOm Podotherapeuten. Bij RondOm staat u als patiënt, net als bij Podotherapie Melse, centraal. Ook heeft RondOm net als Podotherapie Melse veel aandacht voor het team en voor samenwerken met andere zorgverleners.

 

Wat verandert er voor de patiënten van Podotherapie Melse?
Voor u als patiënt verandert er niets, behalve de praktijknaam. Heeft u al een afspraak bij Podotherapie Melse gepland staan? Dan blijft de afspraak staan zoals afgesproken. Ook het adres van de praktijklocatie in Eindhoven blijft hetzelfde. Suzan Melse zal per 1 februari niet meer werkzaam zijn als podotherapeut in de praktijk. De podotherapeutische werkzaamheden zullen worden overgenomen door podotherapeuten van RondOm Podotherapeuten.

  Contactgegevens

  • T/m 31 januari 2024 kunt u contact opnemen met Podotherapie Melse via 040-2572931 of via info@podotherapie-melse.nl.
  • Vanaf 1 februari kunt u contact opnemen met RondOm Podotherapeuten via 088-1180500 (ma t/m vr, 08.00-17.00 uur).  U kunt vanaf 1 februari ook zelf een afspraak inplannen via afspraak maken.

   

  Podotherapiepraktijken Eindhoven
  RondOm Podotherapeuten voert vanaf 1 februari 2024 praktijk op deze locaties in Eindhoven:

   

  RondOm Podotherapeuten
  Zo veel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen. Dat is waar het team van RondOm Podotherapeuten voor gaat en staat. We doen dit door samen te werken, zowel binnen het team als daarbuiten. Ons team bestaat uit podotherapeuten, diabetes- en sportpodotherapeuten, podotherapeut-MSU echografisten en podotherapeut-bewegingswetenschappers. Elke dag oefenen zij met passie hun vak uit. De podotherapeuten worden hierin ondersteund door een team van onder andere zooltechnici en administratief en secretarieel medewerkers. In de praktijk onderzoeken en behandelen onze podotherapeuten mensen om beweegklachten te voorkomen. Ook kunnen onze podotherapeuten bestaande klachten aan voeten, knieën, heupen en rug te verhelpen en (sport)prestaties helpen verbeteren. De podotherapeuten doen hun werk met behulp van de nieuwste technieken en de nieuwste kennis. Iedereen, zoals ook reuma- en diabetespatiënten, sporters en kinderen, kan bij ons terecht voor het voorkomen en behandelen van klachten. Meer informatie over RondOm Podotherapeuten.

   

  Podotherapie Melse   RondOm Podotherapeuten

  werken bij RondOm?

  Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

  Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.