RondOm Podotherapeuten voegt deze week bijna 100 jaar ervaring aan team toe

We zijn heel trots en blij dat we sinds deze week 6 nieuwe podotherapeuten aan ons team hebben kunnen toevoegen. Deze collega's willen hun enorme kennis en ervaring met ons delen en samenwerken aan onze missie: zoveel mogelijk Nederlanders zo lang mogelijk goed laten lopen. Samen impact maken is waar we voor gaan!

Sepp Mortelmans (Zorginhoudelijk directeur) zegt: "100 jaar ervaring binnen de voetengezondheidszorg toevoegen aan de reeds aanwezige ervaring binnen ons team, is niet niks." Vooral de kennis die deze podotherapeuten meebrengen, met name op het gebied van schoenkennis en samenwerking met de orthopedisch schoentechniek, zal waardevol zijn om vanuit een stepped-care gedachte de meest passende zorg te blijven leveren.

Dat de keuze van deze podotherapeuten vooral is berust op wat we als organisatie al jaren uit stralen, maakt ons extra trots en blij. 

Een maatschappelijk gedreven zorgorganisatie, waar je uitgedaagd en geïnspireerd wordt, waarvan het hart van professionals harder gaat kloppen. Waar je het beste uit jezelf kunt halen en er zowel voor je patiënten als voor elkaar bent. "Iedere dag doen we bij RondOm mooie en leuke dingen die er echt toe doen met leuke, professionele en mooie mensen.", zegt Marly van Gestel (Operationeel directeur)

De toevoeging van deze professionals aan het team zorgt er ook voor dat de wachttijden op de meeste praktijklocaties kort kunnen blijven en patiënten snel terecht kunnen. De werkdruk voor onze zorgverleners wordt prettig verdeeld en blijft acceptabel. Maar het geeft ons ook de gelegenheid om als podotherapeuten actief te blijven buiten onze eigen praktijkruimte, midden in de maatschappij, op sportvelden, in verpleeghuizen, ziekenhuizen, orthopedische klinieken, sociale netwerken en op de werkvloer van diverse bedrijven.

rondom is trots

 

 

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.